Två matcher på två dagar

2017-08-11, kl 8:00 | Dela på facebook Dela på twitter | Kategori: Senior | Kommentarer inaktiverade för Två matcher på två dagar

Idag och imorgon, 11-12 augusti, spelar IFK två matcher och först ut är matchen mot Allsvenska topplaget Hallby IF där bl.a. Joel och Jesper Järlfors, tidigare IFK, spelar. På lördagseftermiddagen väntar sedan match mot Ricoh HK i Mariestad.

Såhär säger IFK:s assisterande tränare Klas Wahlström inför matcherna:
– Roligt att matcherna har kommit igång på allvar nu. Vi spelade match i tisdags mot Aranäs (vinst 29-22) och det var en bra försvarsinsats då. En månad kvar till seriestart och vi är inne i en mycket tuff träningsperiod för tillfället. I matchen mot Hallby kommer vi att matcha laget så alla kommer få speltid, viktigt att alla får känna på det. Mot seriekollegan Ricoh kommer vi att spela i Mariestad så det blir en spännande upplevelse. Alltid bra att visa upp handbollen på orter som inte har elitverksamhet. Ricoh blir en bra värdemätare hur vi ligger till. Vi går naturligtvis för vinst, avslutar Klas.

Matchen mot Hallby har avkast kl. 17.30 och spelas i Arena C. Matchen mot Ricoh som spelas i Vadsbohallen i Mariestad går av stapeln kl. 16.00 och ni kan läsa matchprogrammet inför matchen här.