E-biljett – enkelt och snabbt sätt att få sin plats i Arenan

2017-09-21, kl 19:03 | Dela på facebook Dela på twitter | Kategori: Senior | Kommentarer inaktiverade för E-biljett – enkelt och snabbt sätt att få sin plats i Arenan

Nu finns det möjlighet att via nätet köpa sin biljett till IFK Skövde HK:s hemmamatcher i Arena Skövde. Introduktionen av E-biljett har uppskattats av de som redan testat. En E-biljett blir också billigare än om man köper biljett via kassan.
– Det här är ett enkelt sätt att skaffa sin plats i Arenan, säger Nils-Ove ”NOA” Andersson, biljettansvarig inom IFK Skövde HK.
Det finns många fördelar med E-biljetter. Den som bokar kan göra det i god tid, välja sin plats i Arenan, och slipper att stå i några köer vid entrékassan.

Enkelt system
Att boka är mycket enkelt från IFK Skövde Handbolls hemsida. Under fliken ”Biljetter” söker man upp ”Matchbiljetter” och där trycker man på ”Du förbokar och beställer din E-biljett här”. Bokningen kan göras hemifrån likaväl som från sin mobil när man kommit till Arenan. Bokningen i telefonen visas upp för entrévärdarna vid inpassering.

Lägre pris
För att stimulera E-biljetter är kostnaden för denna entré lite lägre än den vanliga via kassan.
– Vi slipper dessutom mycket kontanthantering och det är givetvis bra ut säkerhetssynpunkt, säger NOA.
E-biljett kostar 130 kr, vid betalning i kassan 150 kr. Entrépriset i Handbollsligan varierar ganska mycket. Vi kan konstatera att IFK ligger i mellanskiktet när det gäller prisnivån.
Den stora fördelen för åskådarna är kanske ändå att slippa stå i kö vid entrén och i värsta fall missa de första minuterna av matchen…

Bengt Andersson