Blå Torget – ny samlingsplats i Arenan vid IFK-matcher

2017-09-25, kl 19:00 | Dela på facebook Dela på twitter | Kategori: Senior | Kommentarer inaktiverade för Blå Torget – ny samlingsplats i Arenan vid IFK-matcher

En match i Handbollsligan ska vara en upplevelse även vid sidan om handbollsunderhållningen. I samband med IFK Skövdes matcher i Arena Skövde finns idag flera olika möjligheter att kombinera matchen med god mat, dryck och trevligt umgänge. Nytt för i år är mötesplatsen Blå Torget där det serveras enklare smårätter och drycker.
Dennis Matesa i IFK Skövde Handbolls styrelse förklarar satsningen:
-Vi har i IFK: s enkätundersökningar beträffande hemmaarrangemang fått många önskemål om mer aktiviteter i foajén. Publiken har efterfrågat en mötesplats inne i Arenan och detta mynnade ut i satsningen Blå Torget för säsongen 17/18.

Blå Torget är precis som det låter – ett torg för möten mellan supportrar där man träffas innan matcherna för att äta något enkelt, dricka något gott och kunna prata om matchen som är på tapeten för dagen.
Blå Torget är tillgänglig för alla som löst entré och startar verksamheten samtidigt som entrén öppnar. Blå Torget håller även öppet i halvtid och under vissa matcher även efter matchens slut.

-Det är oerhört kul att Blå Torget nu har tillkommit på hemmatcherna. Vi ser det som ett bra komplement till Restaurangerna Valle och O´Learys. Vi serverar enklare pubmeny som nachos, wraps, chilinötter samt alkohol/alkoholfria alternativ, berättar Dennis Matesa och fortsätter:
-Kom gärna till Blå Torget och prata handboll innan matchen! Här sjunger vi upp stämbanden innan vi kliver in på läktaren och hejar fram IFK till nya framgångar. Slutligen hoppas vi att supportrar och publik uppskattar denna nya satsning och vi är öppna för fler önskemål och idéer beträffande Blå Torget!