Full fart på Skadevi Minihandboll

2017-11-11, kl 22:03 | Dela på facebook Dela på twitter | Kategori: Ungdom | Kommentarer inaktiverade för Full fart på Skadevi Minihandboll

Skadevi Handbollscup spelades som bekant förra helgen 3-5 nov. Nu var det dags för dem yngsta spelarna att få spela Skadevi Minihandboll.
– Nu är det full fokus på att ge dem yngsta spelarna en härlig handbollsupplevelse säger Mikael Samuelsson i ledningsgruppen.

Flickor och pojkar födda 08 och 09 har under lördagen fått spela tvärhandboll i arenan. Ca 250 spelare har varit i gång och matchat. Mellan matchandet har det varit aktiviteter såsom speedshooting och twister. IFK:s elitspelare hälsade också på och deltog i leken.

Ungdomsspelarna fick även möjligheten att testa på och lägga straffar på A-lagsmålvakterna. Alla deltagare fick en cup t-shirt och en vattenflaska från Skara Sommarland.
– Det har varit en lyckad dag, det är härligt och se alla känslor från barn och supportrar avslutar Mikael Samuelsson. En del av lagen valde också att avsluta dagen genom att se ligamatchen mellan IFK Skövde och IK Sävehof.