Ingen operation för Rasmus

2018-02-06, kl 16:39 | Dela på facebook Dela på twitter | Kategori: Senior | Kommentarer inaktiverade för Ingen operation för Rasmus

Den axelskada som Rasmus Wremer ådrog sig i matchen mot Alingsås i fredags har nu undersökts ytterligare. Rasmus och IFK-läkaren Mile Bergvall har under tisdagen träffat ortoped för närmare undersökning. Det konstaterades att det inte nu är aktuellt med operation. Rasmus blir dock borta från spel ett bra tag framför. Något mer spel i Handbollsligan, som spelar sista omgången den 14 mars, är inte att tänka på. Blir det slutspel eller kval för IFK finns det dock förhoppning om att Rasmus är tillbaka igen.

Victor Ljungkvist ådrog tig en fotledsstukning i matchen mot Lugi i måndags. Han kunde inleda rehabiliteringen redan dagen efter, men hur snabbt Victor kan vara tillbaka i spel är förstås svårt att säga redan nu.

IFK:s nästa match är mot HK Malmö måndagen den 12 februari.