03:orna först ut i USM steg 4

2018-03-09, kl 8:00 | Dela på facebook Dela på twitter | Kategori: Ungdom | Kommentarer inaktiverade för 03:orna först ut i USM steg 4

I helgen är det dags för föreningens första steg 4 i årets USM och det är P03 som är först ut. De åker till Skåne och Löddeköpinge för att möta Västerås Irsta HF 1, Ystads IF 2 och hemmalaget Lödde Vikings HK 1.

Tränarna i P03 säger såhär inför helgen:
”Vi kommer garanterat möta ett tufft motstånd där favoriterna på pappret nog får anses vara arrangerande Lödde Vikings HK. Det vi sett utav dem är mycket fart över hela banan och ett tufft försvarsspel.

Vi möter Västerås Irsta i första matchen, vi vet inte så mycket om dem men laddar för att prestera så bra vi kan. Sedan väntar två matcher på söndagen där första motståndarna är Ystad, vilket är ett 04-lag som helt klart spelat bra då de tagit sig till steg 4. Sedan avslutas helgen med match mot just Lödde Vikings där vi anser oss ha chans att vinna om vårt spel fungerar som vi vet att det kan, då alla är på topp. Dock har vi lite skador och skavanker i laget, men vi har förberett oss så gott vi har kunnat.

Vi ser alla fram emot en härlig handbollshelg i Skåne.”

Vi önskar spelare och ledare stort lycka till!

Ni kan följa helgens resultat här