Slutspelat för IFK:s P-14 lag i USM

2018-03-11, kl 17:41 | Dela på facebook Dela på twitter | Kategori: Ungdom | Kommentarer inaktiverade för Slutspelat för IFK:s P-14 lag i USM

IFK Skövdes P14-lag har spelat färdigt i USM. I Steg 4 i helgen blev det två segrar för Skövdes P 03-lag, men det räckte inte till avancemang till finalspelet.

Inte helt oväntat blev det arrangerande Lödde Viking HK och IFK Skövde som skulle göra upp om vinsten.
– Killarna har gjort mycket bra i helgen, men vi fick tyvärr ge oss i sista matchen, sammanfattade IFK-ledaren Cedrik Edvinsson strax efter sista matchens slutsignal.

IFK-killarna började på lördagen med att besegra VästeråsIrsta med säkra 16-12. Söndagens första match gick mot Ystads IF HF 2 och där vann IFK med hela 22-11. Lödde Viking vann också sina matcher mot VästeråsIrsta och Ystad, men hade ännu bättre målskillnad än IFK inför den direkt avgörande matchen på söndagseftermiddagen.

Finalmatchen inleddes jämnt, men efter hand var hemmalaget för starkt. Lödde Viking vann till slut med 19-14 och får alltså spela i USM:s finalspel.
– Det var anfallsspelet som vi inte fick till riktigt i sista matchen. Det blev avgörande, sade Cedrik som annars var riktigt nöjd med de två första matcherna.
– Där spelade grabbarna jättebra. När vi summerar det här ska vi nog ändå varas nöjda med att kommit till steg 4 i USM.