Inför HK Skövde – H43 Lund, söndag 16:00 Arena Skövde C

2018-04-07, kl 9:39 | Dela på facebook Dela på twitter | Kategori: Senior | Kommentarer inaktiverade för Inför HK Skövde – H43 Lund, söndag 16:00 Arena Skövde C

Första kvalmatchen mot H43 spelades i Lund. Vi fick där möta ett ganska rutinerat och välväxt lag med en härlig handbollspublik på över 600 åskådare. En något ovan situation för vårt unga garde, men också en morot att få spela mot legenden Zoran Roganovic. En sympatisk person och fantastisk spelare som vunnit både skytteligan och MEP ett flertal gånger i landets högstaserie, och dominerat sin position H9 i ett årtionde. Nu leder han sitt H43-lagpå väg tillbaka in i finrummet.

Med en del skador och sjukdomar i truppen fick vi kämpa på med de som för dagen var friska. Vi fick av förklarliga skäl inte riktigt till det, men håller ändå jämna steg i ungefär 40 minuter då H43 tar kommandot. Vi har sedan en ganska tung period där de drar ifrån med några bollar och vinner helt rättvist.

Nu stundar returen och vi har en del bitar som måste på plats. Löser vi detta och får till försvars-och målvaktsspel med kontringar så är chansen stor att det åter blir ett returmöte för vårt hungriga garde om några dagar.

Vi hoppas på ett riktigt tryck i hallen där ni publik lyfter oss fram ytterligare en kvalomgång.

// Ledarna