Autokaross i Floby kvar som huvudsponsor

2018-04-25, kl 11:45 | Dela på facebook Dela på twitter | Kategori: Sponsorer | Kommentarer inaktiverade för Autokaross i Floby kvar som huvudsponsor

IFK Skövde Handboll har inför nästa säsong gjort klart med flera huvudsponsorer. En av dem är Autokaross i Floby där koncernchefen Patrik Kåhre motiverar beslutet så här:

– Jag tror på klubbens tankar framåt att arbeta med attityder och värderingar och att långsiktigt bygga lag för framtiden. Den fostran som IFK Skövde kan ge våra barn och ungdomar är oerhört viktig för framtiden. Vi vill vara med och bygga vidare på den värdegrund som finns och fortsätta utvecklas tillsammans med föreningen, säger Patrik Kåhre.

Autokaross i Floby  har verksamhet på fyra platser. Huvudkontoret med 90 anställda ligger i Floby och filialer finns i Falköping, Vellinge och Södertälje där ytterligare ett 30 tal arbetar. Målen för företaget är högt satta och man investerar nu för framtiden.

Autokaross i Floby är marknadens ledande leverantör av påbyggnader för lätta transportbilar. Kunden kan beställa skåp, kåpor, flak och inredningar för att bygga fordon som blir specialanpassade till sitt särskilda ändamål.

-Vi är glada och nöjda över att få behålla huvudsponsorer och fler tillkommer. Att nu Autokaross i Floby valt att fortsätta ett andra år som huvudsponsor är väldigt positivt för klubben. Det ger oss kvitto på att vi arbetar på ett sätt som tilltalar dem som vill vara engagerade i klubben.

Det säger klubbchefen Niclas Börjesson som nu börjar se hur flera av klubbens huvudsponsorer väljer att förlänga och i några fall även teckna flerårskontrakt.