OnePartnerGroup växer snabbast i Sverige -Ett bra sätt att synas med IFK Skövde HK

2018-05-09, kl 9:30 | Dela på facebook Dela på twitter | Kategori: Senior | Kommentarer inaktiverade för OnePartnerGroup växer snabbast i Sverige -Ett bra sätt att synas med IFK Skövde HK

OnePartnerGroup är Sveriges mest växande företag inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Skövde är en 42 orter i landet där OnePartnerGroup är placerad. I Skaraborg finns idag 102 medarbetare. Kontor i Skaraborg finns i Skövde, Lidköping och Falköping där sju personer jobbar ihop. Kontoret i Skövde är placerat på Gesällgatan.

Marcus Litborn är verksamhetschef och berättar om en stark utveckling.

-Under senaste femårsperioden har vi gått från en omsättning på 5,8 miljoner kronor till dagens 43,5, berättar Marcus.

OnePartnerGroup ägnar sig förutom åt bemanning och rekrytering åt logistik- och produktionslösningar samt utbildning efter kundernas behov.

-Vi arbetar såväl i egna lokaler som ute hos kunderna.

Koncernen OnePartnerGroup växer hela tiden snabbt i hela landet och har en omsättning som nu närmar sig en miljard kronor.

-Vårt lokala nätverk ger snabbt tillgång till den bästa kompetensen och senaste nytt om lediga jobb här i Skaraborg, säger Marcus.

 

Bra att synas med IFK

OnePartnerGroup i Skaraborg är en av IFK Skövde HK:s huvudsponsorer.

-Det är ett bra sätt att synas tillsammans med IFK. Vi får möjlighet att visa vad vi sysslar med och får tillfälle att utöka nätverket ytterligare.

Att Marcus dessutom har ett klappande hjärta för IFK är ingen hemlighet. Med sina 239 matcher tillhör han tio i topp i antalet spelade elitmatcher för IFK. Över 400 mål hann det också bli under åren.

-Vi tror på föreningen både och inte minst ger det starka ungdomsarbetet på bredd och topp hopp inför framtiden, säger Marcus Litborn avslutningsvis.

 

Bengt Andersson

 

3 kontor i Skaraborg som är placerade i Skövde, Lidköping och Falköping