”Skövde, Volvo och handboll hör ihop”

2018-05-17, kl 11:35 | Dela på facebook Dela på twitter | Kategori: Sponsorer | Kommentarer inaktiverade för ”Skövde, Volvo och handboll hör ihop”

Skövdes kanske är allra mest förknippat och känt genom Volvo som motorstaden och inom idrott som handbollsstaden. Därför känns det  naturligt för Bilia att samarbeta och stödja IFK Skövde HK.

-Vi vill vara med och vara samarbetspartner till IFK. De värderingar föreningen står för uppskattar vi och inte minst imponerar allt ideellt arbete, säger regiondirektör Robert Bloom.

Volvohandeln i Skövde har stött handbollen i Skövde i många år. Sedan förra året är Bilia en av föreningens huvudsponsorer.

-Att sammankopplas med en så seriös och trovärdig förening som IFK Skövde tycker vi är helt rätt. Därför tog vi beslutet att utöka satsningen och bli en av huvudsponsorerna, säger Robert.

Den sportsliga satsning som sker inom IFK gällande både ungdom och elit samt hur den ekonomiska situation hanterats, uppskattas av Bilas ledning.

-Att dela kontaktnät med IFK är också något vi uppskattar, säger Robert och nämner bland annat lyckade träffar som Bilia och IFK Skövde haft tillsammans.

Från Bilia finns tro och förhoppning om ytterligare utveckling av elithandbollen i Skövde.

-De signaler som kommer från IFK är positiva och för oss känns det helt rätt att vara partner, avslutar Robert Bloom.

 

Bengt Andersson