Länsförsäkringar fortsätter i IFK

2018-06-14, kl 11:00 | Dela på facebook Dela på twitter | Kategori: Sponsorer | Kommentarer inaktiverade för Länsförsäkringar fortsätter i IFK

Länsförsäkringar Skaraborg har i många år varit partner och huvudsponsor till IFK Skövde HK.

-Att stötta och vara en del av idrottslivet i Skaraborg är helt naturligt för oss som lokalt och kundägt företag, säger Jonas Rosman, vd för Länsförsäkringar Skaraborg.

 

2017 var ett bra år för Länsförsäkringar Skaraborg. Bolaget ägs av sina kunder och när det går bra får kunderna del av överskottet.

-Totalt delar vi ut 40 miljoner kronor i återbäring till våra kunder i Skaraborg, säger Jonas Rosman. Väldigt roligt tycker vi. Vi har inga andra intressenter än våra kunder. Därför känns det så bra att ge tillbaka till dem som betalt premier, det vill säga våra kunder som också äger oss.

 

Länsförsäkringar Skaraborg har en relation med ungefär varannan skaraborgare. Att det lokalt kundägda konceptet gillas av kunderna visar sig också när Svenskt Kvalitetsindex undersöker vilka företag som har Sveriges mest nöjda kunder. Länsförsäkringar toppar kategorierna bank privat, bolån, försäkring privat, fastighetslån företag, bank företag och fastighetsförmedling.

-Det är givetvis ett stort förtroende som vi är väldigt ödmjuka inför och vill fortsätta att utveckla med våra kunder, säger Länsförsäkringar Skaraborgs vd.

 

-Varför fortsätter ni stötta IFK Skövde HK?

– För oss som kundägt företag är ett levande Skaraborg väldigt viktigt och därför engagerar vi oss i många föreningar. Det är viktigt med både bredd och spets inom idrotten och vi vill finnas i både och. Samarbetet med IFK Skövde har vi haft under många år och har stor nytta av. Det ger oss en bra synlighet samtidigt som vi stöttar något som är bra för Skövde och Skaraborg.