Volvo GTO fortsätter satsa på IFK

2018-06-21, kl 7:24 | Dela på facebook Dela på twitter | Kategori: Sponsorer | Kommentarer inaktiverade för Volvo GTO fortsätter satsa på IFK

Volvo Group Trucks Operations i Skövde är sedan många år en av IFK Skövde Handbolls huvudsponsorer. Verksamheten går för högtryck och företaget har tagit in cirka 200 nya medarbetare sedan årsskiftet. Att var sponsor till IFK Skövde är en naturlig del i företags policy, förklarar kommunikationschef Maria Salomonsson.

-Vi vill vara med och utveckla Skövde och att vara delaktig i föreningslivet är en del i vårt arbete. Ett viktigt kriterium är att stötta föreningar och organisationer med en väl fungerande ungdomsverksamhet, säger hon.

Volvo GTO har idag cirka 3 000 anställda och företagets positiva trend har hållit i sig fullt ut under första delen av 2018. Volvo GTO har många medarbetare med koppling till IFK Skövde. En del är aktiva själva och flera har barn som deltar i ungdomsverksamheten.

-Vi vill vara en samhällsbärare och som en stor arbetsgivare är det angeläget att delta i det positiva engagemang som inte minst föreningslivet för ungdom innebär.

Volvo GTO ser där IFK Skövde Handboll och dess breda och aktiva ungdomsverksamhet som ett stort skäl att även fortsättningsvis vara en del i en organisation som sätter Skövde på kartan på ett positivt vis.