Riksläger 2

2018-08-10, kl 10:00 | Dela på facebook Dela på twitter | Kategori: Ungdom | Kommentarer inaktiverade för Riksläger 2

Den 4-7 augusti genomförde Svenska Handbollförbundet Riksläger 2 i Halmstad. 60 killar födda 2002 från hela landet var kallade. IFK Skövde Handboll hade med två representanter, Kalle Sääf som spelar högernia och Elias Karlsson som är målvakt.
För både Kalle och Elias gick lägret mycket bra och de fick med sig många nya erfarenheter och tips på vad de ska jobba med på hemmaplan. Killarna genomförde bl.a. fystester, teoripass, handbollspass och givetvis matchspel. Nästa led i utbildningsstegen blir Riksläger 3 i april som både Kalle och Elias hoppas på att komma med till.

Från Svenskhandboll:

Riksläger
Lägerverksamhet
Svenska Handbollförbundet (SHF) genomför Riksläger för att rekrytera och utbilda spelare till kommande landslagsverksamhet. Rikslägren, sammanlagt fyra stycken, ingår som ett led i utbildningsstegen i SHF:s spelarutbildning mot junior- och ungdomslandslagsverksamheten.