Förlängt kontrakt med Jack Thurin

Jack Thurin och IFK Skövde har kommit överens om en förlängning av kontraktet till och med säsongen 2020-21. Kontraktet skrevs under av Jack och IFK Skövde Handbolls ordförande Per  Andersson inför premiärpubliken av Handbollsligamatchen IFK Skövde-Önnered på fredagskvällen.

-Det känns väldigt kul och inspirerande. Att vi redan gjort klart för spel i ytterligare två säsonger känns tryggt, säger 20-åringen som har en fantastisk säsong bakom sig.

Jack debuterade i våras i A-landslaget och spelade dessutom både i Ligalandslaget och med det svenska U 21-landslaget i VM i somras.

IFK Skövdes sportchef Ulf Nyström är stolt och glad över att Jack väljer att förlänga sitt avtal med IFK ytterligare en säsong.

-Jack är en härlig person och ambassadör för oss och vår verksamhet och att han förlänger avtalet tyder ju på att han tycker att han är i en utvecklande miljö.

– Jack går en härlig framtid till mötes som handbollsspelare. Vi är glada att vi får vara en del av den ytterligare någon säsong, säger sportchefen.

Jack själv säger att den förra säsongen gav mersmak.

-Vi gör en rolig resa i IFK och jag vill gärna vara med och ge tillbaka till den klubb som varit min i alla år, säger Jack.

Bengt Andersson