IFK:s styrelse i fokus del 2

Under veckan gör vi här en närmare presentation av de sex ledamöterna i IFK Skövde HK:s styrelse. Vi får veta vad styrelseledamöterna har för huvudfunktion i styrelsen och i en liten gemensam enkät får de berätta om sina tankar kring föreningen och sitt eget arbete. Idag är turen kommen till Ingi Jonasson, vice ordförande, sekreterare och it-ansvarig.

1) Hur ser du på föreningens utveckling dom två senaste åren?

-Som förening har vi gjort en fantastisk resa de senaste två åren. Det viktigaste är att vi samtidigt som vi har rättat till en ekonomi som var i spillror, har frivilliga och anställda orkat utveckla föreningen vidare och skapat en tro på föreningen och dess grundidé. Detta bådar gott för framtiden.

2) Vad är det bästa med att jobba i en styrelse?

-Att vara med i IFKs styrelse har varit väldigt givande de senaste åren. Det fantastiska engagemang som jag har fått uppleva från styrelsekamraterna och så många eldsjälar runt om kring i föreningen ger det extra bränsle som behövs för att orka ladda om från jobb och vardag till att ge järnet för IFK. Att Skövde återigen har blivit en stad som kokar av handbollssnack värmer extra. Så vill vi att det fortsätter att vara och det jobbar vi för.

3) Vilket lag vill du att IFK tar full pott mot denna säsong?

-Lätt val – Sävehof. Vi vill alltid slå dem, eftersom Sävehof är en värdig motståndare, ja och för att de är Sävehof…

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com