IFK:s styrelse i fokus del 5

Under veckan gör vi här en närmare presentation av de sex ledamöterna i IFK Skövde HK:s styrelse. Vi får veta vad styrelseledamöterna har för huvudfunktion i styrelsen och i en liten gemensam enkät får de berätta om sina tankar kring föreningen och sitt eget arbete. Nu är turen kommen till Dennis Mateasmed tyngdpunkt på sport ungdom och marknad.

1) Hur ser du på föreningens utveckling dom två senaste åren?

-Mer än bra! Föreningen har gjort en fantastisk resa där alla har hjälpts åt på ett föredömligt sätt. Detta har nu gjort IFK Skövde Handboll väl rustat inför framtiden och det pratas handboll i staden igen. Nu gäller det att förvalta detta förtroende på bästa sätt och vi får inte på något sätt börja slappna av nu och tro att de sköter sig självt.

 2) Vad är det bästa med att jobba i en styrelse?

-Det är otroligt lärorikt och kul att jobba i styrelsen för IFK Skövde Handboll. De bästa är att man kan påverka och bidra med sina kunskaper och man utvecklas själv som person. Sedan har man lärt känna många härliga människor med goda kunskaper inom många olika områden. Vidare är det ett stort ansvar man tagit på sig och skall förvalta på bästa sätt – viktigt att vara ödmjuk men inte rädd inför uppgiften.

 3) Vilket lag vill du att IFK tar full pott mot denna säsong?

-Sävehof.