”För Blåvitt” – ny singel hyllar IFK Skövde

”För Blåvitt” är namnet på den singel som på torsdagen släpps på olika kanaler. Det är rockkvartetten The Fouxes som producerat låten som är en hyllning till handbollsklubben IFK Skövde.
IFK Skövdes lagkapten Kristian Svensson har lyssnat på ”För Blåvitt” och är mycket positiv.
– För oss i laget kommer det helt klart att bli ett lyft med en låt som får oss att tända till och skapa stämning  tillsammans med publiken i Arena Skövde, säger ”Krille”.

Klassisk rock
The Fouxes är en rockkvartett som är känd för sin klassiska rock med inslag från många andra genrer. Bandet bildades 2016. Låten är skriven av Oscar Fläring.
– Grundidén var att tonsätta redan klassiska hejaramsor som IFK-fansen sjungit under många år. Resultat blev “För Blåvitt” som flörtar med många klassiska IFK-element, säger Oscar.

Marcus Dahl –marknadsansvarig hos IFK Skövde – gläds åt låten.
– För oss som jobbar med matchevenemang och varumärkesbyggande känns det fantastiskt bra att ha en ny ”officiell” IFK-låt på plats. Vi kommer att använda låten under våra matchevenemang i Arena Skövde men även i inlägg i sociala medier, allt för att den ska sätta sig bland våra supportrar. Givetvis hoppas vi även på att låten blir väl mottagen bland allmänheten och att den kommer spelas flitigt på Spotify och Youtube.

Även som video
Den 14 maj släpps singeln på alla streamingtjänster tillsammans med en video inspelad i Arena Skövde.

Musiken är producerad av Thomas Plec Johansson och Oscar Fläring, mix & master: Thomas Plec Johansson, The Panic Room, video: Petter Björnlund, Snowbox Studios.

 

Spotify

Youtube