IFK:s elittrupp stöder partners och supportrar

Att ge något tillbaka till IFK:s partners och supporter kändes mycket angeläget för IFK Skövdes elittrupp. En ansenlig del av säsongens så kallade böteskassa kommer därför att användas på ett helt unikt sätt.

– Vi var helt eniga om att i dessa tider göra något som bevis på vår uppskattning, berättar spelarveteranen Rasmus Wremer.
Under en säsong kan det bli ganska mycket pengar i böteskassan – inga stora enskilda böter men det blir en del slantar för allt från för sen ankomst till felaktig klädsel vid något tillfälle. Normalt sett används pengarna till något trevligt gemensamt – oftast en resa – när säsongen är över.

Förutsättningarna i år ser ju lite annorlunda ut av kända skäl och nu används närmare en fjärdedel av årets kassa till inköp av presentkort hos IFK:s partners. Spelarna är nu i full gång att köpa dessa presentkort.
-Vi kommer senare att låta våra trogna supportrar, som följer oss på sociala medier, få chans att på något sätt tävla om presentkorten från företag i olika branscher, berättar Rasmus.
Hur utlottningen/tävlingen kommer att utformas kommer att framgå i IFK:s olika sociala kanaler.

Text Bengt Andersson
Foto IFK Skövde