Jack laddar för nästa steg i EM!

Jack Thurin gjorde ju mästerskapsdebut i tisdags och nu fortsätter handbolls-EM för Sveriges och Jacks del med match mot Portugal fredag kväll (kl 20.30). Något som självfallet IFK:s högernia ser fram mot och som följs av många både på hemmaplan och på plats i Malmö.

Jack tycker att det var  otroligt häftigt att komma in i Scandinavium i tisdags.

-Det är det absolut största jag upplevt som handbollsspelare. Det går inte riktigt att beskriva känslan, säger Jack och tycker att det var extra kul att han fick spela så mycket som han ändå fick.

-Det var en lättnad att första skottet satt så sedan var det bara att köra på. Sedan var det extra kul att det gick så bra i försvaret också.

-Vad tror du om mellanrundan?

-Jag tycker att det är väldigt öppet. Många små skrällar med överraskande lag som gått vidare. Det känns som det lag som har dagen kommer att vinna. Jag tycker absolut att vi har en bra chans om vi lyckas få igång spelet ordentligt.

Härligt stöd

Jack berättar också att han fått ett stort stöd under EM-dagarna.

-I princip alla lagkamrater har hört av sig och önskat lycka till. Familj och många kompisar var även nere i Göteborg och tittade på matchen. Det är många som hälsat grattis till att vi vann och att jag fick spela. Det uppskattas verkligen och känns jättekul att så många bryr sig om mitt handbollande.

Inte bara vi som är trogna på IFK Skövdes Facebook och sociala medier önskar ”vår” Jack ett jättestort lycka till i kommande matcher!

Text: Bengt Andersson   Foto: Viktor Ljungström

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com