Ledarstaben för IFK:s elitlag klar

Nu är hela ledarstaben för IFK Skövde HK:s elittrupp klar inför kommande säsong. Sedan tidigare har det ju varit känt att Henrik Signell ersätter Jonas Wille som huvudansvarig samt att Mats Ljungkvist blir biträdande coach och att Klas Wahlström fortsätter som team manager.

Även i övrigt är det välkända namn från de senaste säsongerna som kommer att finnas kring elitlaget. Det betyder alltså att teamansvarige naprapaten Stefan Gustafson, fysioterapeuten Annelie Hallqvist, läkaren Mile Bergvall och materialförvaltaren Klas Johansson fortsätter på samma sätt säsongen 2020-21.

Det är också klart att Thomas ”Foppa” Forsberg kommer att fortsätta att coacha målvakterna. Det har nyligen offentliggjorts att ”Foppa” även kommer att vara målvaktstränare för damlandslaget där som bekant Tomas Axnér tar över huvudansvaret efter IFK:s nya tränare Henrik Signell.

IFK Skövdes sportchef Ulf Nyström gläds åt att ledarstaben fortsätter ograverat inför nästa säsong.

-Jag är väldigt glad för att vi kunnat behålla sån enorm kompetens som Mile, Annelie och Stefan besitter inom sina gebit. Att målvakterna får stöd av Thomas är givetvis också en styrka. Det borgar för att laget kommer att få ett 100-procdentigt stöd även nästa säsong, konstaterar sportchefen.

Text och foto:Bengt Andersson

bildtext

Mile Bergvall, Annelie Hallqvist och Stefan Gustafson fortsätter som IFK:s medicinska team.