Vi presenterar de nya styrelseledamöterna i IFK Skövde HK

Vid IFK Skövde HK:s årsmöte på onsdagen valdes tre nya ledamöter in i styrelsen. Här svarar Katarina Fellbrant, Simon Strandell och Ola Larsson på några korta presentationsfrågor.

 

Namn: Katarina Fellbrant

Arbetar med: Jag är konsult och coach inom varumärkes-, affärsutveckling. Jag driver sedan 2019 eget företag, Great Business & Brands.

Sportslig erfarenhet: Min stora passion är hästar, ridsport och grenen Fälttävlan – som ryttare, som crew till elitsatsande dotter och som arrangör.

Jag har egen häst, rider och tävlar gärna och är aktiv i Tibro Hästsportklubbs styrelse. Tidigare i livet: ”slitvarg” på mittfältet i Tibro AIK fotboll.

IFK Skövde HK  för mig: IFK Skövde och elitidrotten betyder oerhört mycket för Skaraborgs och Skövdes positionering på kartan. Den platsmarknadsföring som ett elitserielag innebär för en ort och region är oerhört värdefull  – för samhället men även för företag. IFK Skövde HK är även en plattform för gränsöverskridande samarbeten där vi kan bidra till meningsfull fritid för ungdomar och skapa engagemang. Föreningslivet och ungdomsidrotten är en oerhört viktig faktor i samhällsutvecklingen – i Skövde, i Sverige, i världen.

Ser som min viktigaste uppgift i styrelsen: Att bidra med min expertis och till att varumärket IFK Skövde lyser ännu starkare. Jag skall bidra till hållbar utveckling –  för föreningen,  idrottsvärlden och i vårt samhälle.

NamnSimon Strandell

Arbetar med:Försäljningschef på InExchange

Sportslig erfarenhet:Ungdomsspelare i HK Country, 12 år som ungdomsledare – från minihandboll till junior.

IFK Skövde HK för mig:IFK är för mig förknippat med en stark kultur som präglas av såväl sunda värderingar som professionalism och kvalitet.

Det finns så mycket engagemang och glädje som ”sitter i väggarna”.

Ser som min viktigaste uppgift i styrelsen:Ungdomshandbollen har alltid legat mig varmt om hjärtat och är något som jag kommer lägga extra mycket fokus på.

Namn:Ola Larsson

Arbetar med:Förmögenhetsrådgivning på Söderberg & Partners

Sportslig erfarenhet:Tävlat inom motocross och enduro (fortfarande aktiv på motionsnivå), ledare 10 år inom ungdomsfotboll, förälder till två sportande ungdomar inom fotboll och handboll.

IFK Skövde HK  för mig:Skövde idrottsliga skyltfönster och ett av få riktiga elitlag i länet. Klubben har samtidigt lyckats väldigt bra med sin ungdomssida.

Ser som min viktigaste uppgift i styrelsen: Tror och hoppas att jag kan vara med och bidra runt och inom det kontaktnät som IFK skapat på företagssidan.