Rex Blom och IFK Skövde förnyar kontraktet

Försvarsresen Rex Blom och IFK Skövde har kommit överens om ytterligare ett år. Säsongen 2021-22 blir det fjärde för Rex som fyller 31 i sommar och nu laddar för ett spännande slutspel.

-Det känns skönt att allt är på plats när vi går in i slutspelet. Jag trivs väldigt bra i klubben och med Skövde som stad och har gjort det från första stund, säger Rex.

IFK Skövde HK:s sportchef Ulf Nyström gläds åt att det blir ytterligare ett år tillsammans med Rex.

-Han har under tiden i klubben haft stor betydelse i vårt försvarsspel. På senare tid har han även utvecklat sina offensiva kvaliteter en hel del, vilket är väldigt glädjande, säger Ulf Nyström.

 Slutspelstider…

Rex värvades till IFK Skövde inför säsongen 2018-19 från Halden Håndbold där han spelade i tre år. Han har HK Tyrold som moderklubb, men spelade i IFK Tumba innan flyttet till Norge.

Rex ser verkligen fram mot slutspelet som för IFK börjar på torsdag.

-Jag tycker att vi har bra möjligheter, men vi vet också att Alingsås alltid taggar upp extra när det närmar sig avgörande spel om medaljer, säger mittsexan.

Rex sambo Melanie Felber är också mitt upp i slutspel med sitt Skara HF. Hon blev inte minst tack vare sina nio mål matchens lirare när Skara vann första kvartsfinalen mot Kristianstad. Melanie har kontrakt med Skaraklubben över den kommande säsongen. Det betyder alltså att det populära handbollsparet blir kvar i Skaraborg åtminstone ett år till.

Text Bengt Andersson   Foto: Viktor Ljungström