Kan bli otroliga matchserier!

Slutspelet i full gång och det är jämnt i alla serier förutom i IFK:s.

Skövde har alltså chansen att döda matchserien på hemmaplan där man känns urstarka. Så som man monterade ner Bajen uppe i Stockholm sist va otroligt imponerande och jag ser inga som helst hinder på vägen till en semifinal.

Ystad IF är som vanligt som en karusell – ena stunden känns det som man ska utmana om guldet – i nästa stund uppträder dom som ett C-pojklag och kan förlora mot i princip vilket lag som helst. Känns som att Malmös jämnhet avgör den serien till slut.

Lugi har lekt klart. Maskinen Sävehof kommer göra processen kort med lundensarna de två nästkommande matcherna. Det är jag rätt övertygad om.

I den sista kvartens så kvitterade AHK till 1-1 sent igår. Det va´ nog inte många som trodde men är det något man aldrig ska göra är det att räkna bort Franzéns mannar i ett slutspel. Kristianstad bör till slut vinna denna matchserien men det känns som magin i Kristianstad bara infaller ibland nuförtiden.  Hemmaplansfördelen avgör denna matchserien till slut.

Jag själv är mitt innei kvalet till HBL Två otroligt knappa och tunga förluster mot Aranäs och ikväll kan drömmen gå i kras… Aranäs har visat större kyla och rutin än oss i de avgörande lägena hittills. Men vi ger aldrig upp! En vinst ikväll och jag är säker på att vi vänder denna matchserie!
Stocken