Semifinal 1 28/4 – HK:s kval 2 18/4

IFK Skövde HK är som första lag klart för semifinalspel efter 3-0 i kvartsfinalerna mot Hammarby. Det är nu bestämt att första semifinalen spelas i Arena Skövde torsdagen den 28 april kl 19.00. Det är nu också klart att HK Skövdes andra kvalmatch till div I mot IF Kristianstad spelas den 18 april kl 15.00.

Vilken kommande motståndare IFK får i semifinalserien är inte klart eftersom de övriga tre kvartsfinalerna ännu inte är avgjorda.

Det står 2-1 i vunna matcher för Ystads IF mot Malmö HK, Sävehofs IK mot Lugi Handboll och IFK Kristianstad mot Alingsås HK. De fjärde matcherna i serien spelas tisdag respektive onsdag efter påsk. Det kan ju också bli femte avgörande matcher innan de fyra semifinallagen är klara.

Kommande matchtider för IFK:s del meddelas så fort de är fastställda.

Redan nu på tisdag 19/4 kl. 10.00 släpps biljetter till första semifinalen. Det kommer också finnas möjligheter att boka till de populära bufféer som serveras i samband med matcherna.

HK till Kristianstad

HK Skövde vann den första kvalmatchen till div I mot IF Kristianstad på ett övertygande sätt. Returen spelas alltså på annandag påsk kl 15.00 i Kristianstad. En eventuell tredje match spelas tisdagen den 19 april kl 18.00 – också den i Kristianstad.