Stocken spekulerar om slutspelet

Då är det klart vilka kvartsfinalerna blir. Välkände handbollsprofilen Andreas ”Stocken” Stockenberg har lovat att för IFK Skövdes följare ge sin syn på slutspelet. Här kommer Stockens första funderingar:

Mina förväntningar är fulla hus och ett jävla drag kring handbollen nu under ett par månader – det har ju varit dåligt i grundserien även efter covid 19-restriktionerna släpptes. Sen hoppas jag se underdoglagen chocka favoriterna med små olika taktiska drag från match till match. Hoppas även se lite ”hat” mellan lagen – jag tycker det är allt för städat i svensk handboll.

När det gäller de fyra kvartsfinalerna tror jag att det bara blir ordentlig fight i Ystad-Malmö. I övrigt känns det som det skiljer allt för mycket mellan lagen. Tror Malmö vinner med 3-2 i matcher och Ystad floppar återigen!

Skövde har imponerat stort på mig denna säsongen trots mycket skador och skit. För mig är Skövde den största utmanaren till Sävehof framme i vår. Sen ska man inte underskatta Bajen och Eriksdalshallen. Där är Hammarby alltid starka med som jag anser handbollsligans bästa publik! Men det blir 3-0 eller 3-1 till IFK – allt annat är en stor skräll i min värld.

Stockens Amo kvalar mot Aranäs

Det är en otrolig utmaning för vår lilla klubb. Vi har redan nu gjort en kanonsäsong med semifinal i Svenska Cupen och en andraplats i som många sagt ”bästa allsvenskan någonsin”. Aranäs är ett kämpalag med en fin attityd, men jag tror och hoppas att vi kan vara lite smartare än dom i denna matchserien. Skulle vi klara att gå upp måste det va´ en av de större skrällarna i svensk handbollshistoria.

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com