2018-01-29 HIF Karlskrona – IFK Skövde

Måndag 2018-01-29 kl. 19.00 i Karlskrona IH

Domare: Johan Gomér och Martin Gomér, länk till matchfakta

Tränarkommentar inför matchen:

Det känns onekligen gott att seriespelet drar igång igen efter EM. Karlskrona borta blir vår första uppgift och vi är rustade för en tuff tillställning.
Karlskrona har tagit in Sebastian Seifert som ny tränare inför avgörande i Handbollsligan. I torsdags debuterade han som tränare i mötet med Lugi. Det blev ingen lyckad premiär för Seifert men jag är övertygad om att han försöker få till något som ska överraska oss inför sin nya hemmapublik.

Vi har haft ett bra uppehåll med mycket träning och ett par matcher mot norskt motstånd. För vår del gäller det i första hand att få bättre utdelning på våra skott än vad som var fallet i många matcher i höstas. Avslutningen i december var vi nöjda med och poängutdelningen stärkte absolut självförtroendet inför fortsättningen.
Vi hoppas förstås också att slippa skador när det nu blir ett ganska intensivt matchande. Michael Andersson är på gång tillbaka, men kan inte spela på måndag. I övrigt ser det just nu bra ut. Det är också kul att fler och fler ungdomar från de egna leden visar framfötterna. Viktor Ljungkvist fick chansen några gånger i höstas och är nu tillbaka efter en skada. Han finns med i truppen på måndag och fler unga killar är på gång.

Patrik Liljestrand
 

Var kan jag följa matchen?

 
Lokaltidningen SLA.se följer alla matcher

Se matchen live via Cmore.se

P4 Skaraborg Sveriges Radio

Livescore på www.svenskhandboll.se