HK Skövde avgjorde i slutsekunden mot HP Alingsås

På lördageftermiddagen var det HK Skövdes tur att åka till Alingsås, där man ställdes mot HP Alingsås i Herr 2 Väst.

HK Skövde gick snabbt upp i tremålsledning med 5-2 efter sex minuter, och efter 30 minuter var ledning stabil med 18-12.

I andra halvlek närmade sig dock hemmalaget allt eftersom, och efter 51 minuter var HK Skövde helt plötsligt i underläge med 24-25. Matchen svängde fram och tillbaka oerhört dramatiskt i slutet, och i sista sekunden avgjorde Jacob Gustavsson till seger med 29-28.

Linus Gustavsson fortsätter att ösa in mål och gjorde hela tolv mål denna match, därutöver var målen jämnt fördelade.

I tabellen klättrar HK Skövde därmed upp till femte plats, och härnäst väntar HP Warta hemma söndag 27 november.